15 januari 2011

BVC’12 E2 KAMPIOEN

Vandaag, 15 januari 2011, is de E2 van BVC’12 (najaars)kampioen geworden! Vóór de winterstop werden er twee wedstrijden afgelast die vandaag allebei met goedkeuring van de KNVB en met een “tussenstop” van 30 minuten werden ingehaald. De eerste wedstrijd werd met 11-1 winnend afgesloten tegen tegenstander SCE uit Nijmegen. In de tweede wedstrijd was Eendracht uit Mook de tegenstander. Ook Eendracht werd met een flinke nederlaag naar huis gestuurd: 12-0. Hiermee was het kampioenschap een feit! Een mooi resultaat dat bereikt werd met goed (combinatie)voetbal en veel inzet. De spelers van BVC’12 E2 zijn Jelle, Stein, Raffa, Maurits, Teun, Joost, Stijn, Ward, Valiant, Jesse, Bjorn en Wessel, de leider is Theo en de trainers zijn Toon en Huib. Door dit resultaat promoveert BVC’12 E2 naar de 3e klasse. Hopelijk kan de huidige vorm worden behouden, zodat ook in deze nieuwe klasse een goed resultaat kan worden neergezet. Na het behalen van het kampioenschap was er voor de spelers “champagne”  in de kleedkamer en volgde een triompftocht met de zonnetrein door Beek, gevolgd door een lunch in Sous Les Eglises. zie de foto’s

DSC_7055BVC