10 januari 2011

Jubilarissen bij EHBO Ooij-Persingen.

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO- vereniging Ooij-Persingen maandagavond in dorpshuis De Sprong zijn een aantal leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.  Uit handen van voorzitter Leny Rikken-Verriet ontvingen zij de daarbij behorende speld of blijk van waardering. Marian Cremers en Jan Schuurman waren beiden 30 jaar lid. Margriet Hendriks (afwezig) en Erik Eerden waren allebei 15 jaar lid. Tijdens deze vergadering werd Mariëlle Willemsen geëerd voor het feit dat ze 28 jaar lid van de vereniging is, waarvan ze 10 jaar de functie van secretaris uitoefende. Deze laatste functie legt ze nu neer. Monic Meurs was 10 jaar docente, Wim Mey  25 jaar bestuurslid en Leny Rikken zelf maakte 25 jaar deel uit van het bestuur en was 30 jaar docent. Al deze personen werden in de bloementjes gezet. zie de foto’s.

DSC_6150EHBO