9 januari 2011

Nieuwjaarsreceptie voetbalvereniging VVLK in Leuth

In Leuth werd zondagmiddag de nieuwjaarsreceptie gehouden van voetbalvereniging VVLK. In een bomvol clubhuis werden deze middag tevens een aantal trouwe leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap en werd afscheid genomen van The Lamers en Henri Janssen, die onlangs, om gezonheidsredenen, gestopt waren met hun activiteiten als verenigingsscheidsrechter, wat ze beiden meer dan 20 jaar hadden uitgeoefend. Voorafgaand aan de receptie hebben het kampioensteam van VVLK 4  seizoen 92 / 93 tegen de huidige VVLK Dames 1 ( aangevuld met enkele getalenteerde heren ) gespeeld. Eindstand: 3 – 1. Tijdens de receptie werd door voorzitter Geert Keukens op uitgebreide wijze ingegaan op de vele activiteiten van de jubilarissen tijdens hun actieve tijd voor de club. De volgende jubilarissen werden gehuldigd. De jubilarissen waren: 25 jaar :  Leo Linders, Rick Linders (afwezig), Dave Stevens (afwezig);  40 jaar:  Herman Dengerink, Peter van Fulpen (afwezig), Christan Haukes en Frank Keukens;  50 jaar : Theo Lamers;  60 jaar:  Jan Keukens en Mart Mulder. Het was een historische en emotioneel geladen receptie die velen nog lang bij zal blijven. zie de foto’s

DSC_5874VVLK