9 januari 2011

Nieuwjaarsreceptie BVC in Beek

Voetbalvereniging BVC’12 in Beek hield zondagmiddag haar nieuwjaarsreceptie in het vorig jaar geheel gerenoveerde clubhuis aan de Alde Weteringweg in Beek. Heel veel leden, spelers en verenigingen waren naar het clubhuis gekomen om mee te maken dat een aantal leden van de vereniging gehuldigd werden voor hun jarenlange lidmaatschap van BVC’12. Deze leden kregen van voorzitter Dion Awater de bij dit lidmaatschap behorende speld uitgereikt. Voor 25 jaar waren dit Jack de Raaf en Roy van Driel, terwijl de derde, Joop Cobussen, niet aanwezig was en zijn onderscheiding op een later tijdstip zal ontvangen. Voor 40 jaar lidmaatschap kregen Han Cornelissen, Albert de Witt en Paul Hubbers hun onderscheiding opgespeld. Grootste BVC-‘er werd Marion Verploegen. zie de foto’s
DSC_5544BVC_copy