25 december 2010

Postauto TNT naast de weg

De medewerkers van TNT post beleven drukke dagen. Vrijdag moest , ook in het buitengebied van de gemeente Ubbergen nog de laatste post bezorgd worden, maar dat werd voor sommige adressen nog wat later dan verwacht. Een medewerker van TNT post was namelijk op de Spruitenkamp in Ooij met zijn auto naast de weg geraak. De wind had de sneeuw zodanig opgewaaid, dat het leek, alsof de weg breder was en de schuine bermen waren helemaal opgevuld. Daardoor raakte deze bestuurder met zijn rechter wielen in de berm en zakte weg. Hij kon er niet meer op eigen kracht uit komen. Daarom werd de hulp van een boer uit de omgeving ingeroepen. Maar ook deze kwam met zijn tractor vast te zitten. Hiervoor moest een andere tractor gewaarschuwd, die eerst deze tractor moest los trekken. Daarna was de postauto aan de beurt, maar i.p.v dat de auto weer met vier wielen op de weg kwam te staan, zakte deze nog verder weg. Takelbedrijf Schamp uit Ooij, die inmiddels ook was gewaarschuwd, lukte het ook niet om op de weg te blijven, waarna de fa. Houterman uit Lent werd gewaarschuwd. Door een medewerker van Houterman werd de TNT postauto weer op de weg getrokken en kon de postbode, die deze dag ook nog jarig was, zijn weg vervolgen. zie de foto’s.

DSC_3564TNT

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.