15 december 2010

Kerstbijeenkomst senioren Regiopolitie GLZ

Woensdagmiddag hielden de senioren van de Regiopolitie Gelderland-Zuid in zaal Verploegen te Woezik hun Kerstbijeenkomst. De senioren moesten op het laatste ogenblik allemaal uitwijken naar Zaal Verploegen, omdat in het Hoofdbureau van Politie aan de Stieltjestraat te Nijmegen een persconferentie werd gehouden in de ruimte, waar normaal deze viering plaats vindt. Tijdens deze bijeenkomst werd afscheid genomen van de voorzitter Jan Diender en bestuurslid Herman Wissink, die jarenlang mede verantwoordelijk waren voor de organisatie van de seniorenactiviteiten. Korpschef Henk van Zwam kwam na de persconferentie nog even langs om de senioren toe te spreken en te vertellen, dat ook het Korps Gelderland-Zuid ophoudt te bestaan en deel zal gaan uitmaken van één landelijk korps in 2012. zie de foto’s
DSC_0133seniorenkerstGLZ