13 december 2010

Ooijse voetballertjes bij NEC

Op uitnodiging van N.E.C konden leden van SVO uit Ooij met korting kaartjes bestellen voor de Wedstrijd N.E.C. – WILLEM II. Tevens maakten de leden die meegingen kans om voor aanvang van de wedstrijd de N.E.C vlag te dragen en rond te draaien. Bij aankomst werden de uitgelote leden meegenomen naar het veld waar uitgelegd werd wat ze moesten doen. Het was erg leuk om te doen en de meegereisde ouders en opa’s waren natuurlijk trots. Misschien was dit wel een aanzet tot het vaker betreden van het N.E.C. veld, maar dan natuurlijk als prof voetballer! De wedstrijd tegen de hekkensluiter verliep goed voor N.E.C en dat was natuurlijk ook leuk voor het publiek, vooral omdat N.E.C. de wedstrijd met 3-1 won. zie de foto’s van Robert Schel

064nec

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.