12 december 2010

Kerstmarkt in Beek

De winkeliers van Beek mochten zich dit jaar verheugen op een goede kerstmarkt op het Schellingshof. De meeste ondernemers (winkels en horeca, inclusief tankstation ’t Meertje) uit Beek waren daar vertegenwoordigd met een stand en dankzij de goede weersomstandigheden trok deze markt veel bezoekers. Ook de Kerstman was aanwezig en de kinderen, die bij hem een kleurplaat inleverden, mochten daar tevens een cadeau voor uitzoeken. Met  muziek van KNA en van de Plukband werd er een gezellige sfeer gebracht. Ook waren er outdooractiviteiten voor de oudere jeugd. Ook was er een plaats ter beschikking gesteld voor het goede doel, de F4Haitikids, die zich inzet voor de slachtoffers van Haiti. zie de foto’s
DSC_8360kerstmarkt_Beek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.