9 december 2010

Inloopbijeenkomst De Geest en Rijksstraatweg in Beek

Woensdag werd er in het gemeentehuis te Beek-Ubbergen een inloopbijeenkomst georganiseerd, waarbij het publiek inzage kon krijgen over de vernieuwde bouwplannen van het Plan De Geest in Beek en de ontwikkelingen n.a.v. de Rijksstraatweg, welke de laatste jaren geheel gereconstrueerd werd. De belangstelling vanuit de bevolking was groot en er moesten dan ook heel wat vragen door de medewerkers van de gemeente en andere betrokken partijen beantwoord worden. Voor het alternatieve plan van de bebouwing op de Geest, dat was ontwikkeld door de Gelderse Milieufederatie, Stichting Het Gelders Landschap, de Stichting tot Behoud van Monument en Landschap in de gemeente Ubbergen en de IVN-Rijk van Nijmegen, was op hetzelfde tijdstip een inloopbijeenkomst georganiseerd in café  “Sous Les Eglises” te Beek.  zie de foto’s.

DSC_7133inloop_de_Geest_copy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.