24 november 2010

Gaslek in Beek-Ubbergen

De Provinciale weg N325 (Nieuwe Rijksweg) tussen Nijmegen en Beek is  dinsdagochtend enkele uren in beide richtingen gestremd geweest door een gaslek. Tijdens het boren van gaten voor de plaatsing van lichtmasten is een gasbuis in de berm van de weg nabij de verkeerslichten geraakt.  Verkeer vanuit Nijmegen en de Ooijpolder wordt via het dorp Ubbergen omgeleid, waardoor daar op de Rijksstraatweg, waar een maximum snelheid geldt van 30 km, verkeersproblemen ontstonden. De mastgaten worden met een speciale boorarm op een vrachtwagen in de berm gemaakt. De politie heeft vanuit de Ooijpolder meerdere meldingen binnengekregen van mensen die klaagden over een sterke gaslucht. Er zijn bij dit incident geen gewonden gevallen. Politie en Brandweer waren aanwezig en hebben gezorgd voor een veilige omgeving. zie de foto’s van Michiel Spierings

IMG_1165gaslek