22 november 2010

Cadeaumarkt Stichting Anak Asuh Batam

Zondagmiddag hield de familie Barmentloo aan de Rijksstraatweg in Beek een cadeau tuinmarkt bij hun woning, waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Anak Asuh Batam. Het gezin Barmentloo  ondersteunt de stichting al jaren. Dit jaar wilden ze iets extra doen in de vorm van een “Cadeaumarkt.” De cadeaus zijn gemaakt door vrijwilligers uit Beek en de  totale opbrengst gaat naar het project. “Kids behind bars”  Zie de foto’s

DSC_3362markt

 

www.anak-asuh.nl

Stichting Anak Asuh Batam

 

Gevangenisstraf zou de allerlaatste optie moeten zijn voor minderjarigen die in aanraking komen met de wet. InIndonesie is dit niet het geval. Kinderen krijgen lange straffen voor vaak kleine vergrijpen. Kids Behind Bars is een project waarbij begeleiding wordt gegeven aan minderjarigen in de gevangenis op Batam. Ook wordt gewerkt aan het verbeteren van de faciliteiten in de gevangenis. Veel aandacht wordt besteed aan het vergroten van de kennis van gevangenispersoneel wat betreft de : Universele Rechten van het Kind.