14 november 2010

Najaarsconcert DES en Ooijse Toekomst in Leuth

Het najaarsconcert van muziekvereniging DES in Leuth, dat deze keer werd georganiseerd in samenwerking met muziekvereniging De Ooijse Toekomst uit Ooij in de Vriendenkring te Leuth ging zondagmorgen van start met een spectaculair optreden  van de slagwerkgroep van Des, o.l.v. Wiljan Gerritzen. Op het podium stond een orkest van grote klasse met geweldige muziek, dat er voor zorgde dat het aanwezige publiek doodstil naar hun muziek luisterde. Het was de moeite waard. Na het optreden van de slagwerkgroep volgde een optreden van het Jeugdorkest van DES, die op hun manier ook voor uitstekende muziek zorgden. Na de pauze werd het podium  ingenomen door de Ooijse Toekomst, die, o.l.v. Paul Vlieks, het ene vlotte nummer na het ander speelde en zeker het luisteren waard was. Zij werden opgevolgd door een optreden van de fanfare van DES, o.l.v. Andy Kievits. zie de foto’s
DSC_1776DES
Zie filmpje Ooijse Toekomst dl 1
Zie filmpje Ooijse Toekomst dl 2