11 november 2010

Gratis entree Madurodam van het landschap

— Persbericht —

In het kader van het jaar van de biodiversiteit

Gratis entree ‘Madurodam van het landschap’

Tot eind november heeft iedere bezoeker gratis toegang tot het Madurodam van het landschap in Beek-Ubbergen. Van de Texelse tuunwallen en het Limburgse heuvellandschap met haar vakwerkhuisjes tot aan levende dassen; alles vrij toegankelijk.

 

Het ‘Madurodam’ van het landschap laat met 11 miniatuurlandschappen zien hoe mooi Nederland op sommige plekken is en wat een verscheidenheid aan landschappen, beplanting en dieren er te bewonderen valt. Daarnaast kunt u bij een wandeling over het eveneens aanwezige demonstratiegebied Palland zien wat een heg, graft, tuun en andere groene erfafscheidingen doen voor de schoonheid van het landschap en welke dieren hiervan profiteren.

En wie nog nooit een echte das heeft gezien zal verrast zijn door de grootte van dit dier, zijn waggelloop en zijn enorme graafcapaciteit.

 

 

Adres: Rijksstraatweg 174, Beek-Ubbergen

Opening: iedere zondag en woensdag 10-17 uur

Prijs: volwassen 5,-, kinderen 2,50 (incl. consumptie)