4 november 2010

Veel belangstelling voor OV Chipkaart

Woensdag 3 november was de eerste van de twee dagen om op voordelige wijze een persoonlijke OV-chipkaart te bestellen in het gemeentehuis te Ubbergen. Er was veel belangstelling. Ook was de Millingse fotograaf van Wijk aanwezig om gelijk een pasfoto te maken van de mensen, die deze nog niet hadden. Op 11 november kan men opnieuw tercht in het gemeentehuis van17.30 uur tot 19.00 uur. Zie de foto’s.
DSC_0558_OVcard

Zoals u waarschijnlijk weet, wordt in de loop van volgend jaar de strippenkaart afgeschaft. De persoonlijke OV-chipkaart is dan een goed alternatief, omdat u dan korting kunt krijgen op uw reis, bijvoorbeeld in de vorm van 20% dalkorting en leeftijdskorting. Ook kunt u automatisch saldo laten storten op deze kaart, zodat u nooit zonder geldig vervoerbewijs zit.

Uiteraard kunt u ook nu al het gemak van de kaart ervaren. De Stadsregio Arnhem Nijmegen wil inwoners van haar gemeenten graag helpen met de aanvraag van een persoonlijke OV-chipkaart. In Ubbergen doet zij dat op:

 

·         Op 3 november tussen 14.00 tot 16.30 uur

·         Op 11 november tussen 17.30 en 19.00 uur

U kunt op die tijdstippen in het gemeentehuis terecht voor meer informatie en hulp. Mocht u geen geschikte foto hebben voor op de kaart, dan is er een fotograaf aanwezig die een foto maakt. Zo kan de aanvraag meteen worden ingediend.  

Als u de kaart aanschaft in deze actieperiode bespaart u ook nog eens geld. U betaalt de gewone prijs van € 7,50 voor de kaart, maar krijgt € 6,- saldo op uw kaart gestort.Dit saldo wordt ongeveer 2 weken nadat u de kaart heeft ontvangen, bij het inchecken in de Breng-bus bijgeschreven. Meer informatie vindt u op www.destadsregio.nl of www.breng.nl