31 oktober 2010

Micodo in Ooij breidt uit.

Zondag kleurde industrieterrein De Bouwkamp ineens helemaal geel. De reden daarvan was de uitbreiding van Micodo transport, welke gevestigd is op dit industrieterrein. Tientallen jaren werkten Gebroeders Willemse transport uit Millingen a/d Rijn, dat in 2007 een doorstart maakte onder de naam IRC transport Nijmegen, nauw samen met Micodo transport uit Ooij. In augustus van dit jaar is de directeur, Willy Willemse,  na een kort maar heftig ziekbed overleden, waarna besloten werd om dit bedrijf over te nemen. IRC Nijmegen gaat vanaf 1 november 2010 onder de leiding van MICODO transport met dezelfde chauffeurs en voertuigen verder. Vandaag kwamen deze voertuigen allemaal aan in Ooij. Voor meer informatie bezoekt u www.micodo.nlzie de foto’s

DSCF9946Micodo