25 oktober 2010

Weer succes voor politiehondenvereniging MTVUO

Ook de 3e keer succesvol voor politiehondenvereniging MTVUO. Op vrijdag 2 oktober jl. heeft Theo Hendriks uit Ooij met zijn Mechelse herder Mido het fel begeerde certificaat politiehond 1 behaald. Met een  puntentotaal van 413 is dit een zeer goed certificaat met lof. De keuring vond plaats in Nijmegen aan de Driehuizerweg bij politiehondenvereniging Nooit Gedacht. Het waterwerk vond plaats in onze gemeente Ubbergen in het “Meertje “ aan de  St.Hubertusweg. Het is een  zeer goede prestatie van de hondenclub  om  in één jaar tijd  4 prachtige certificaten te bemachtigen. Een hond africhten kun je niet alleen. Hier heb je toch je clubleden voor nodig. Je bent hier  minimaal 2 ½ jaar intensief mee bezig om de hond keuringsklaar te stomen. Wij, als club, gaan dit te zijner tijd vieren met een feestavond. Onze speciale dank gaat uit naar onze pakwerkers  Marko, Michiel, Ary en Pascal. Deze jongens hebben om beurten het zware werk van “boef “op zich genomen en zijn medebepalend geweest voor het behalen van deze 4 certificaten politiehond 1.  Wilma Heinen, Secretaris Politiehondenvereniging, MTVUO te Beek-Ubbergen.

 

DSCF8247a