21 oktober 2010

Seniorentreffen Ooij en Kranenburg in de Sprong

Voor de 27e maal was er donderdag een bijeenkomst van senioren uit Ooij en uit het Duitse Kranenburg in dorpshuis De Sprong te Ooij. Zo’n 150 mensen waren bijeengekomen om gezamenlijk te genieten van een programma, dat hen werd aangeboden door de KBO Ooij. De Groep Tamarina uit Kranenburg vertoonde haar danskunsten en accordeoniste Ursula Hoffman liet de zaal met haar muziek meezingen. Ook was er een optreden van de jeugd van Muziekvereniging Kranenburg. De pauze werd gevuld met accordeonmuziek van Marcel Driessen. Na de pauze nam het Leuthse Mannenkoor Vox Virorum het publiek mee door diverse landen, waarbij ook de plaatselijke muziek nog ten gehore werd gebracht. De middag werd afgesloten met een Play Backshow van de eigen KBO uit Ooij. zie de foto’s

DSCF8468

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.