4 oktober 2010

Nieuwe praktijkeigenaar Fysiotherapie Ooij

Met ingang van 1 november zal de praktijk “Fysiotherapie Ooij” een nieuwe eigenaar/fysiotherapeut krijgen. De huidige eigenaar,  Annemiek Breukers, heeft besloten haar werk als fysiotherapeute neer te leggen. Het stokje wordt overgenomen door fysiotherapeut en manueel therapeut Jurgen Emsbroek. Annemiek verlaat de praktijk na 34 jaar: “Zo lang op één plek werken kan alleen, als je er echt veel plezier in hebt. Ik wil dan ook iedereen bedanken die dat voor mij mogelijk heeft gemaakt. Ik hoop van harte dat u in mijn opvolger Jurgen evenveel vertrouwen stelt”. Jurgen is in 2004 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie Nijmegen en heeft sindsdien in een kleine plaats in de gemeente Lingewaard als fysiotherapeut gewerkt. In die tijd heeft hij de opleiding tot manueel therapeut gevolgd. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan in het vak als fysiotherapeut en manueel therapeut, zoekt hij een nieuwe uitdaging. Met deze praktijk wil hij de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in Ooij verder verbeteren. Zijn visie voor de praktijk is: “Een moderne praktijk voor fysio- en manuele therapie met een open en laagdrempelige sfeer en een professionele uitstraling, waar iedereen zich welkom, gehoord en geholpen voelt.” U bent van harte welkom bij ”Fysiotherapie Ooij”, waar Jurgen Emsbroek vanaf 1 november werkzaam zal zijn.

DSCF2367_Small