29 september 2010

Woningbrand Duffeltdijk Kekerdom

Woensdagavond rond 19.45 uur is brand uitgebroken in een woning bij de ingang van De Beijer aan de Duffeltdijk in Kekerdom. Buurtbewoners ontdekten de brand in de woning, waarvan de bewoners op dat ogenblik niet thuis waren. De brand was ontstaan op de bovenverdieping en een overbuurman is nog naar binnen gegaan om daar spullen te redden. Daarbij bleek, dat een ruit van de woning vernield was, waardoor het vermoeden bestaat, dat er voordat de brand uitbrak, in de woning is ingebroken. De brandweerkorpsen van Millingen en Ubbergen waren snel ter plaatse en ze kregen assistentie van de hoogwerker van Nijmegen. De brand was snel onder controle, maar de schade op de bovenverdieping is behoorlijk. Door de Technische Recherche van de Regiopolitie Gelderland-Zuid wordt een onderzoek ingesteld.zie de foto’s.

DSCF2412brand_Kekerdom

 

Bron: De Gelderlander

Uitslaande brand in woning Kekerdom

KEKERDOM – Bij een uitslaande brand in de voormalige bedrijfswoning van De Beijer aan de Duffeltdijk in Kekerdom is woensdagavond veel schade ontstaan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De brand werd rond 20 uur dinsdagavond ontdekt door voorbijgangers. Brandweerlieden uit Ubbergen en Millingen zagen bij aankomst dat de vlammen al uit het dak sloegen.

De brand is door onbekende oorzaak ontstaan op de eerste verdieping. De bewoners waren niet aanwezig. Volgens de brandweer is er voor tienduizenden euro’s schade aan de woning.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.