13 september 2010

Opening Rijksstraatweg in Beek

Men had zondagmiddag gehoopt op een volle Rijksstraatweg, maar door de regen werd de werkelijkheid helaas anders. Veel bezoekers lieten i.v.m. de slechte weersomstandigheden verstek gaan en dat was jammer voor de organisatie want iedereen had zijn best gedaan om van de Smorenhoek in Beek tot aan Waalheuvel in Ubbergen een interessant programma te brengen. Om 13.00 uur opende wethouder Ria Barber, via de geluidsinstallatie, welke van het begin tot het eind van de Rijksstraatweg duidelijk te horen was, met een korte torspraak de weg, waar zij en wethouder Leidy van der Aalst even plaats namen in een kraantje. Daarna ging het voltallige college van Burgemeester en wethouders per Tuk-Tuk alle plekken af, waar wat te doen was en kon het feest  beginnen. En precies om 18.00 uur werd bekend gemaakt, welke plek gewonnen had. Dat bleek De Tol (het Tolhuus) in Ubbergen te zijn geworden. Daar was door middel van oude foto’s in beeld gebracht hoe het vroeger in Ubbergen was. De initiator Theo Leether was dan ook erg gelukkig met deze prijs. zie de foto’s
DSCF7132

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.