12 september 2010

Kermispost

Dat ze ook in verre oorden weer met de Ooijse kermis meeleven bleek ook deze week weer uit de ontvangen post. Anita en Arnold de Jong uit Bonaire meldden, dat ze dolgraag bij de kermis hadden willen zijn, maar personele bezetting en reeds gestarte uitbreidingsplannen stonden dat in de weg. Maar, zo meldden zij, “wij zijn dus geheel aangewezen op jouw website om toch een beetje het gevoel te krijgen”. Raymond en April Plass uit het verre Pennsylvania stuurden een kaartje met de volgende tekst: “Hallo Allemaal. We wensen jullie een geweldige kermis toe. Heel veel plezier en geniet er van. Wij volgen het wel via www.henkbaron.nl Ik neem er hier wel eentje op de Ooijse kermis. Groeten van Raymond en April.  Hope you have a great time.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.