9 september 2010

Actie PLUS boodschappen voor de voedselbank

Beste mensen.   De actie voor de voedselbank is meer dan succesvol geweest. Maar liefst 62 PLUS boodschappenpakketten mocht ik afgelopen donderdag overhandigen aan de vrijwilligers van de voedselbank.  Daarnaast werden er ook nog: 8 pakken rijst, 5 pakken multisap, 17 pakjes koffiepads, 5 blikken groenten,  4 zakken chips, 14 flessen wasverzachter, 6 potten vlekkenzout, 2 flessen wasmiddel, 1 pak luiers, 16 pakken kip tandoori, 19 zakken penne rigate, 7 dozen melkkoekken, een doos drinkvoeding, 19 pakjes groentesoep, 15 pakjes mix voor macaroni, 2 pakken stofzuigerzakken, 6 pakjes kaassaus, 7 pakken pannenkoekmix, 5 potten mayonaise, 6 flessen ketjap manis en, 7 zakken drop ingeleverd!  Wat ongelofelijk veel!  Met dank aan Jos Swarte die Koningsholster voor zijn rekening nam en daarmee verschillende dozen ophaalde en dank aan Lampje die zaterdagmiddag bij de kassa nog vele boekjes heeft volgeplakt.  Daarom: aan alle mensen die zegels, levensmiddelen en pakketten hebben gebracht: DANK JULLIE WEL! De voedselbank is heel erg blij met al deze levensmiddelen, elke week delen zij bijna 300 voedselpakketten uit! Uw steun wordt zeer gewaardeerd.

nb. dit was een eenmalige actie, wilt u de voedselbank vaker steunen dan kunt u contact opnemen met de voedselbank via 06 221 34 130 of www.voedselbanknijmegen.nl

IMG_1192

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.