10 augustus 2010

De Waard van Kekerdom weer open.

Na twee jaar dicht te zijn geweest is de Waard van Kekerdom, het Wilderniscafé aan de Weverstraat in Kekerdom, onlangs weer geopend. Hjalmar Bastiaans, sinds ruim 8 jaar zelf Kekerdommer, is de nieuwe trotse Waard van kekerdom. Hij opende op maandag 1 augustus stilletjes zijn deuren en vrijdag 6 augustus deed hij de opening dunnetjes over met de Kekerdommers. Inmiddels hebben al diverse mensen de weg naar het café gevonden en Hjalmar streeft er naar om zoveel mogelijk streekgebonden producten, maar in ieder geval “eerlijke” producten te verkopen. Zo kan men bijvoorbeeld bij hem een eigengemaakte taart met een minimum doorsnede van 26 centimeter inleveren, waarvoor hij dan 10 Euro betaalt. En zo kunnen de gasten dan weer genieten van deze eigengemaakte, streekgebonden taart. Zelf is Hjalmar erg trots op zijn “kinderhoek”en de fijne zitbank in het café. zie de foto’s.
DSCF9787Waard

Wilderniscafé Millingerwaard vanaf maandag 2 augustus weer open

Bijna twee jaar na de sluiting in 2008 opent het wilderniscafé De Waard van Kekerdom opnieuw haar deuren. Vanaf maandag 2 augustus wordt u daar verwelkomd door onze eigen waard van Kekerdom:
Hjalmar Bastiaans. Hij is een bekende in Kekerdom en heeft zeer ruime horeca-ervaring. De afgelopen vijf jaar werd van deze ervaring dankbaar gebruik gemaakt door de Millinger Theetuin. Nu zal hij met veel plezier De Waard van Kekerdom laten bruisen.

Voor de inrichting van het wilderniscafé heeft Triple E, de nieuwe eigenaar die natuurbeleving hoog in het vaandel heeft staan, grootse plannen. Staatsbosbeheer  zorgt voor een grote partij hout om er een weergaloos interieur te creëren. Het blijft nog even een verrassing hoe het er precies uit gaat zien, maar vanaf maandag kunt u al terecht voor heerlijke fairtrade koffie met gebak, in het grand café of buiten op het terras. Ook de menukaart zal de komende weken snel worden uitgebreid met allerlei streekproducten en heerlijke gerechten.

Kekerdom heeft hiermee vanaf volgende week weer een eigen horecagelegenheid, en tevens de  ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de prachtige natuur van de Millingerwaard.

Wilderniscafé De Waard van Kekerdom
Weverstraat 94
6579 AG Kekerdom

Telefoon: 06-50809979

Open: zeven dagen van de week, van 10.00 tot 22.00 uur

Contactpersonen:
Berend van  Middendorp: telefoon 06-27836447
Hjalmar Bastiaans: telefoon 06-50809979