30 juli 2010

Statiegeldactie voor Oeganda nu ook in Beek

 

Statiegeldaktie. Nico de Witt doet ook mee aan statiegeld voor kindsoldaten. Alle supermarkten van Millingen en Ubbergen gaan de aktie voor kindsoldaten ondersteunen. O94 is hier heel blij mee en hoopt hiermee op een duurzame manier haar project te gaan ondersteunen. Sinds 1994 hebben wij op Camp North Hope een 8-klassige school, een bakkerij, 2 slaapzalen, een toiletinrichting alsmede een waterdrinkplaats gebouwd. Dat alles met ondersteuning van de Wilde Ganzen en NCDO. Om de infrastructeur te verbeteren gaan we nu voor lerarenwoningen en een naaiatelier. Meer informatie is te verkrijgen op www.hopenorth.nl of mail: 094@hotmail.com . Namens O94 hartelijk dank. Deze aktie wordt mede gesponsord door Fixet en Gersthuizen Reclame uit Millingen aan de Rijn.

Jan Willems.

zie de foto’s.
DSCF8587NicodeWitt