29 juni 2010

Mediacircus bij pand Kooistra

Op de Rijksstraatweg te Ubbergen, voor de villa van de gisteren overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra was het vandaag een komen en gaan van persmensen. Iedereen probeerde een glimp op te vangen van het pand, de villa Rozendal en van de in en uitrijdende politiemensen. Toen omstreeks 11.30 uur de persvoorlichtster van de Regiopolitie Gelderland-Zuid arriveerde, was iedereen benieuwd naar meer nieuws. Maar ook deze keer kon zij niet meer vertellen dan gisteravond. Wel werd medegedeeld, dat er vandaag sectie op het lichaam wordt verricht en dat men zo meer duidelijkheid probeert te krijgen. Ook de broer van Sjoerd Kooistra verscheen bij de poort van de villa en ook hij mocht niet naar binnen. Wel stond hij een aantal mensen van de pers te woord en hij wilde niet geloven, dat zijn broer zelfmoord kon hebben gepleegd. Hij hield het op moord, maar daar had hij verder geen enkel bewijs voor. Op een gegeven moment werd hij door zijn vrouw voor de camera’s weggetrokken. Het werd allemaal te veel. zie foto’s.

DSCF5081mediacircus_Kooistra

 

Brief Heineken aan Kooistra

Informatie in de Gelderlander