26 juni 2010

Opening jaagpad Millingen aan de Rijn

Vrijdag opende burgemeester Schuurmans van de gemeente Millingen aan de Rijn twee nieuwe wandelpaden: het Jaagpad en de wandelboulevard. Tot in het begin van de 19e eeuw was er langs de rivier een zone in gebruik, vanwaar men schepen kon voorttrekken: het zogenaamde Jaagpad. Dit jaagpad wordt nu door markeringen aangegeven. De wandelboulevard loopt  over de dijk van Millingen naar Kekerdom. Wandelaars maken er kennis met het rijke verleden van handel en industrie. Tien markante plekken laten het verleden herleven. Op de foto Marianne Schuurmans, de burgemeester van Millingen en Arno van der Kruis, coordinator van De Ploegdriever.  Foto: Peter Hendriks.

IMG_6598_Small

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.