22 juni 2010

Schoolreisje basisschool OPWEG

De basisschool OPWEG te Ooij hield maandag haar jaarlijkse schoolreisjes. De onderbouw ging per bus naar “Binnenpret Kinderspelparadijs” in Lievelde, terwijl de bovenbouw, eveneens per bus, naar Toverland in Sevenum ging. Groep 8 ging niet mee. Zij gingen oefenen voor hun afscheidsmusical. De leerlingen hadden allemaal een door Ubbergse ondernemers gesponsord nieuw shirt met de naam van de school er op. zie de foto’s.

DSCF0822OOpweg

 

Nieuwe shirts voor basisschool Op Weg.

 

Ooij. Op maandag 21 juni stond de schoolreis van basisschool Op Weg gepland. De  onderbouw ging naar ‘Megapret’ in Lievelde, de bovenbouw naar ‘Toverland’ in Sevenum. Om makkelijker herkenbaar te zijn ontstond het idee van t-shirts voor de kinderen en begeleiding. Vervolgens hebben een aantal ouders lokale bedrijven gevraagd om geld te doneren. Aan deze oproep werd meegewerkt door Aannemingsbedrijf Vermeulen, Basten assurantiën en makelaardij, Cleanlease fortex, Cremers dakbedekkingen, Dierenpensioen de Berk, Dietistenpraktijk Eve, Installatiebedrijf Frank bv, Haarstudio Sandra, Hetty Huisman, Hoogma slijterij en wijnhandel, Jeroen Winkels tegelwerken, Kasteelsehof, Kip Electro, Koterz, Lukassen producties, A&G Peters, Micodo bv, Michel Verriet, Rietdekkersbedrijf Derrek Jan van de Ven, Rikken grondwerken, Rijschool Eric v.d. Velden, Siroen vlees, Sportcentrum Morgenfit, De Sprong, Stoere Stappers, Tets Tissen klusbedrijf, Total ’t Meertje, Tuinmeester.nl/Sanitairmeester.nl, Verriet dienstverlening,

de Vink, Voerman Nijmegen, Wijlhuizen autobedrijf  en Zwartbol planontwikkeling en advies. Met als resultaat: 260 kindershirts en 40 shirts voor volwassenen. Sponsoren bedankt!