19 juni 2010

Landelijke Speeltuindag in Millingen

Zaterdag 19 juni was het Landelijke Speeltuindag. Ook de speeltuin “Steense Gemeente” in Millingen aan de Rijn deed hier aan mee. Speciaal voor de ouders was een groot beeldscherm geplaatst, zodat niemand iets van de wedstrijd Nederland-Japan hoefde te missen. Vanaf 13.00 uur was de speeltuin open en was er als extra een Springkussen geplaatst, terwijl er voor de kinderen gratis limonade was. Na afloop van de voetbalwedstrijd was de presentatie van het ontwerp van de nieuwe speeltoestellen die men in 2011 wil gaan plaatsen. Daarvoor was Ilse Pauwels van ontwerpbureau Krambamboul speciaal naar de speeltuin gekomen. zie de foto’s

DSCF0530speeltuinSG

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.