11 juni 2010

Beach volleyballes bij Wylermeer

Om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de steeds populairder wordende sport Beachvolleybal, organiseerde de Volleybalvereniging Pegasus in samenwerking met de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) belangeloos een beachvolleybalclinic  voor basisschoolleerlingen in de regio Nijmegen. Dit ging vooraf aan de 34e editie van het Pegasus Mariken van Nieumeghen toernooi op het strand van het Wylerbergmeer in Beek-Ubbergen. en vond plaats op vrijdag 11 juni. Ruim 200 leerlingen deden hier aan mee onder leiding van NeVoBo trainer Arjan de Groot. Deelnemende scholen waren De Biezenkamp uit Beek, De Klokkenberg uit Nijmegen en ’t Bijenveld uit Leuth. zie de foto’s
DSCF6678beachvolleyballes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.