5 juni 2010

Autobrand Prinses Beatrixstraat in Ooij

Vannacht is een auto uitgebrand in de Prinses Beatrixstraat te Ooij. De Volkswagen Golf stond voor de deur van de eigenaar geparkeerd tussen de Volkswagen Jetta van Bartje en diens aanhangwagen. Deze auto stond vanaf woensdag voor de deur van de woning geparkeerd en er was daarna niet meer mee gereden. Onduidelijk is hoe de brand ontstaan is, maar brandstichting lijkt niet uitgesloten. Takelbedrijf Schamp heeft direct de auto afgevoerd.   Zie de foto´s DSCF5377autobrand

De mogelijkheid bestaat, dat de eventuele brandstichter zich vergist heeft in de auto´s. Eén van de auto van Bartje stond voor de uitgebrande auto. Hij of zij heeft zich waarschijnlijk niet gerealiseerd, wat voor ernstige gevolgen een dergelijke brand in een woonstraat kan hebben. En zoiets kan natuurlijk nooit tot een oplossing leiden.Voorhoofd fronsenDe brand in de z.g. SRV bus van Bartje op 6 maart jl. houdt de gemoederen ook nog steeds bezig. Een aantal weken geleden is er een hoorzitting met een onafhankelijke commissie geweest in het gemeentehuis te Beek, waar ook een aantal buurtbewoners, samen met Bart van Kerkhoff aanwezig waren. Daar bleek dat er nog steeds geen echte oplossing voor het buurtprobleem is. Bartje eiste zelfs, dat het wrak van de uitgebrande bus weer voor zijn deur gezet zou worden, zodat hij het daar weer kon opbouwen. ( zo werd verteld)

Kennelijk wil hij niet begrijpen, hoeveel overlast het in de buurt geeft en dat een dergelijke houding voor de buurt alleen maar meer averechts werkt. De buurt hoopt dat er gauw een eind aan komt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.