3 juni 2010

Trauma heli landt in Leuth

Donderdagmiddag landde de traumahelikopter in het weiland van Wim Coerwinkel aan de Pastoor van Thielstraat in Leuth. De reden daarvoor was de val van een 64 jarige man vanaf een afdakje bij cafetaria ’t Heuveltje (voorheen Tontje) aan de Steenheuvelsestraat. Daarvoor was de ambulancedienst met drie voertuigen aanwezig, evenals de politie en ook de trauma heli. De wei zelf was net gemaaid en als gevolg van de landing van de heli vloog het gras huizenhoog door de lucht. Maar dat weerhield de agrariers niet om gewoon door te gaan met de werkzaamheden  in de wei. Het gezegde luidt: En de boer, hij ploegde voort, maar ik dit geval was, Hij “schudde” voort.  Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. zie de foto’s.DSCF4901traumaheli

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.