2 juni 2010

Straatspeeldag in Erlecom

Vanmiddag (woensdag 2 juni) was er weer de jaarlijkse straatspeeldag in Erlecom. Er deden veel kinderen mee en dat was te verwachten met het prachtige weer. Er wass een springkussen en verder werd  er veel gevoetbald, gefietst en gestept . Werd de straatspeeldag eerder gehouden om aandacht te vragen voor de onveilige verkeerssituatie op de Erlecomseweg en de Erlecomsedam, dit jaar is het iets anders. De verkeerscommissie bestaat niet meer. DSCF4451straatspeeldagErlecomEr is inmiddels aan de Erlecomseweg gewerkt en de verkeerscommissie had niet het idee nog méér te kunnen bereiken in hun overleg met de gemeente. Toch is er naar de gemeente nog wel een aandachtspunt, dat ook met deze straatspeeldag nog even door hen wordt aangestipt. Nog steeds vragen de inwoners van Erlecom een veilige schoolroute voor hun kinderen. De Erlecomsedam met zijn vrachtverkeer blijft gevaarlijk voor fietsende jeugd. zie de foto’s