2 juni 2010

Aanrijding op de Kerkdijk in Ooij

Eigenlijk had het er veiliger op moeten worden op de Kerkdijk in Ooij sinds de invoering van de 30 km, maar dat is kennlijk niet zo. Want sinds de invoering vorige maand zijn er al twee behoorlijke aanrijdingen gebeurd. Vanmiddag botsten in de bocht bij Jonkmanshof twee personenauto’s op elkaar, waarbij beide bestuurders gewond raakten.DSCF4739aanrijdingKerkdijk Een 87 jarige automobilst uit Nijmegen kwam daar in botsing met een 60 jarige automobilist uit Ooij, waarbij niet direct duidelijk is geworden, wie nou teveel naar links heeft gereden. De automobilist is met verwondingen aan zijn hoofd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.