29 mei 2010

Afscheid van Max

DSCF2020afscheidMaxVrijdag nam Max Walg, één van de politiemensen die met de vrijdag van de Vierdaagse altijd op de kruising van de St. Annastraat en de Groenestraat verkeer stond te regelen en dat op een zeer speciale wijze deed, afscheid van de politie. Hij gaat binnenkort met Functioneel Leeftijds Ontslag -FLO-  en dat vierde hij met een feestje in Druten. Max maakte de laatste jaren deel uit van het politiekorps in Beneden/Leeuwen, dat tegenwoordig samen gevoegd is met Beuningen. Veel vrienden, bekenden en collega´s waren naar Druten gekomen om dit samen met hem te vieren. Maar ook de korpsleiding in de persoon van korpschef, Hoofdcommissaris Henk van Zwam en de voormalige korpschef Bert Poelert waren naar Druten gekomen om afscheid te nemen van deze bijzondere politieman. Uit handen van de korpschef van Zwam ontving hij de `Blauwe Diender` het beeldje dat als symbool staat voor de politie Gelderland/Zuid. zie de foto´s.