22 mei 2010

Succes voor politiehondenvereniging

DSCF0264politiehonden Uitzonderlijke prestatie politiehondenvereniging MTVUO ( mijn trouwe vriend ubbergen en omstreken)

Zondag 16 mei hebben Ary Kok met Flits, Pascal te Pas met Pedro en Richard van Poppelen met Ozzy allen een zeer goed resultaalt behaald op de voorjaarskeuring in Oss voor politiehond 1 met respectievelijk 435, 433 en 411 punten. Allen hebben het certificaat PH1 met lof behaald. In totaal zijn 440 punten te behalen. U zult begrijpen dat deze africhters, die er ongeveer 3 jaar over gedaan hebben om hun honden af te richten, dolblij waren met dit resultaat. Het is een unieke prestatie voor de hondenclub om op 1 keuring drie mooie certificaten met lof te behalen. Maar ze zijn dit jaar nog niet klaar want er gaan nog 3 man naar de keuring in de zomer en het najaar. Niet verkeerd als je bedenkt dat het een club met 11 leden is. zie de foto’s