11 april 2010

Sportspektakel bij GSJ in Beek

Zaterdagavond vond bij jongerencentrum GSJ in het Kulturhus te Beek het Urban Sport Event plaats. Jongeren in de leeftijd van 10-16 jaar konden daar deelnemen aan Panna Voetbal, mini trampoline springen, Magixx Basketbal en Streetdance. Ook konden ze bij GSJ deelnemen aan een workshop DJ. De foto’s zijn gemaakt toen alle deelnemers bij elkaar waren gekomen in de grote zaal van het Kulturhus om daar mee te doen aan het mini trampoline springen bij het basketballen. zie de foto’s


BOS-project
De avond werd georganiseerd door de
gemeente in samenwerking met jongerencentrum
GSJ en Sportassist.nl vanuit het BOSproject
(Buurt-Onderwijs-Sport). Doel van het
BOS-project is om de jeugd te stimuleren
meer te bewegen en gezonder te leven. De
afgelopen jaren vond een soortgelijk evenement
voor jongeren plaats in Ooij en Leuth.