9 april 2010

Drie gewonden bij ongeval in Beek

Bij een kop/staart botsing voor de verkeerslichten op de N325 te Beek, waarbij 5 auto´s betrokken waren, zijn vanmiddag drie personen, een inwoonster uit Ooij, een Duitse en een Schotse jongeman, gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Omstreeks 16.40 uur zag de bestuurder van een Britse bedrijfsauto te staart van de file voor de verkeerslichten te laat en botste achter op de laatste auto, die op haar beurt weer doorgedrukt werd op nog drie andere personenauto´s. Drie auto´s raakten zodanig beschadigd, dat ze moesten worden afgesleept. Bij de aanrijding waren drie Duitse, een Nederlandse en een Britse auto betrokken. Het kruispunt waar deze verkeerslichten staan, wordt dit jaar aangepast. Bijna dagelijks doen zich nu op die plek aanrijdingen of bijna aanrijdingen voor. Vanavond werd bekend, dat de gewonden na behandeling in het ziekenhuis naar huis mochten gaan. zie de foto´s.