2 april 2010

Harry Janssen overleden

Op 27 maart j.l. is Harry Janssen uit Groesbeek overleden. Harry werd in 1932 in Ooij geboren en heeft daar het grootste deel van zijn leven doorgebracht. Hij was daar boer, maar had tevens een sigarenwinkeltje tegenover de H. Hubertuskerk aan de Kerkdijk in Ooij. Dit werd door zijn vrouw gerund. Na de verkoop van de boerderij in de tijd dat de nieuwbouw rond zijn boerderij begon, vestigde hij zich aan de Boersteeg in Groesbeek, waar hij zijn boerenbedrijf voortzette. Harry is geruime tijd ziek geweest. Hij wordt vandaag in de Horst op de RK begraafplaats begraven, nadat er om 10.30 uur in de parochiekerk van het Goddelijk Hart van Jezus in De Horst (Groesbeek) is gehouden. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Joke, kinderen, kleinkinderen en de andere familieleden.