24 maart 2010

St Martinusschool wint voetbaltoernooi

Het tweede team van de St. Martinusschool uit Millingen aan de Rijn heeft woensdagmiddag het schoolvoetbal toernooi voor jongens gewonnen. In de finale speelden ze tegen de Biezenkamp (2) uit Beek. De wedstrijden werden gespeeld op de velden van VVLK in Leuth (sportvelden de Duffelt). Deelnemende scholen (groepen 7 en 8) waren de basisscholen uit Leuth ( t Bijenveld), Ooij (Opweg), Beek (Biezenkamp) en Millingen aan de Rijn (St. Martinusschool) zie de foto’s

Woensdagmiddag 24 maart werd op sportcomplex de Duffelt te Leuth het schoolvoetbal toernooi regio Gelderland-Zuid ’t Laag voor jongens gehouden. De deelnemende scholen met groep 7 en 8 waren Sint Martinus met 2 teams, de Biezenkamp met 3 teams, Op Weg met 2 teams en ’t Bijenveld met 2 teams. Onder prima weersomstandigheden werd er gevoetbald in 2 poules en later de “kleine” finale en de finale. Aan het eind van de middag bleek dat de eerste plaats was voor Sint Martinus 2, tweede plaats voor Biezenkamp 2, de derde plaats voor Sint Martinus 1 en de vierde plaats voor ’t Bijenveld 1.
Sint Martinus 2 zal ’t Laag vertegenwoordigen op de finaledag van Gelderland-Zuid op 28 april in Beuningen. De organisatie wenst Sint Martinus 2 daar veel succes.
Verder gaat er dank uit voor medewerking na de scheidsrechters, clubhuis medewerkers van VVLK, begeleiders en de leerkrachten van de deelnemende teams en natuurlijk na de deelnemers voor hun sportieve inzet.

Vertegenwoordiger schoolvoetbal Gelderland-Zuid ’t Laag.

Ben Dercks