17 maart 2010

Sponsorloop op de Biezenkamp in Beek

Vanmorgen renden de leerlingen van de groepen 7A en 7B van basisschool de Biezenkamp in Beek fanatiek de grote rondes rond hun school. Dat deden ze om geld bij elkaar te verzameling voor hun werkweek in het Woldhuis, een jaarlijks terugkerend festijn. De leerlingen van de school gaan al bijna 30 jaar naar het Woldhuis. Winnaars van de jongens waren op nummer 1, Dennis Winkelhuizen, 2e Pim Bijl en 3e Bart van Bentum. Bij de meisjes waren dit op nummer 1, Eliza Awater, 2e Hannah Smit en 3e Anna Stins. Elke leerling kon 10 rondjes lopen en een enkeling liep zelfs meer. zie de foto’s.
 


Langs de route stonden de andere leerlingen van de school, samen met ouders, opa’s en oma’s de lopers aan te moedigen. De leerlingen van de groepen 7 hebben van 6 tm 9 april een veldwerkweek in Apeldoorn. Veldwerk Nederland bestaat dit jaar 30 jaat in het Woldhuis. De Biezenkamp doet al vele jaren mee en zitten al dicht tegen de 30 jaar aan. Ooit was schoolhoofd Theo van Rheen de grondlegger van dit project bij de Biezenkamp. De schatting van de sponsorgelden ligt rond de 1900 euro. Als dit bedrag straks echt opgehaald blijkt te zijn dan is dat een record.