2 maart 2010

Bakker Kraayennest naar de Spar

Met ingang van maandag 1 maart is is het brood van ambachtelijke bakkerij ’t Kraayennest in Ooij over gegaan naar de supermarkt van Spar Looijschelder in Ooij. In de winkel van de Spar is daarvoor een speciale hoek ingericht met een heuse toonbank, waardoor de klant zich toch weer een beetje in een bakkerswinkel waant. Volgens eigenaar leo Looijschelder heeft de eerste dag van maart hem toch al weer extra broodklanten opgeleverd en ziet hij de toekomst van de broodverkoop zonnig in. Het is te hopen dat met de sluiting van de winkel van ’t Kraayennest voorlopig de laatste winkel in Ooij gesloten is. Overigens opent KoterZ a.s. zaterdag haar deuren in de oude SRV winkel in Ooij. Men zal zich daar bezig gaan houden met de verkoop van kinderkleding zie de foto’s