7 februari 2010

Start verkoop Ooijse Graaf

Zaterdagmorgen is de start van de verkoop woning Ooijse Graaf in Ooij begonnen. Een speciaal daarvoor georganiseerde voorlichtingsmorgen in restaurant "De Gelderse Poort" in Ooij trok heel veel belangstellenden, die al ruim voor de opening voor het restaurant stonden te wachten. zie de foto’s


Persbericht.
Op het voormalige terrein van SVO Voetbal en Korfbal is al gestart met het bouwrijp maken van deze unieke toekomstige woonlocatie. Vooral de prachtige omgeving met het vele water, het typische polderlandschap, maar ook de nabijheid van voorzieningen maakt het een bijzondere plek.

De eerste verkoopfase bestaat uit:
– 9 koopappartementen vanaf ca. € 169.000,– v.o.n.
– 6 Koopgarant eengezinswoningen van € 172.000,– v.o.n. (de Koopgarantkorting is in dit bedrag al verrekend)
– 4 hoekwoningen met optiemogelijkheid voor garage vanaf ca. € 225.000,– v.o.n.

U bent van harte welkom:
Datum: zaterdag 6 februari 2010.
Tijdstip: tussen 11.00 en 13.00 uur.
Locatie: Restaurant Hotel De Gelderse Poort, Koningin Julianalaan 32 te Ooij.

Tijdens de verkoopmanifestatie kunt u de complete brochure, inclusief de prijslijst, het inschrijfformulier en lotingprocedure in ontvangst nemen. De verschillende woningtypen worden dan gepresenteerd en de verkopende makelaars van Hans Janssen Garantiemakelaars zijn aanwezig om uw eventuele vragen te beantwoorden. De inschrijftermijn voor de woningen en appartementen loopt tot en met woensdag 17 februari 2010 om 17.00 uur.