24 januari 2010

Officiele opening binnen accommodatie Petanque Beek

De vereniging speelde al enige maanden in hun nieuwe clubgebouw, de binnen accommodatie van Petanque Vereniging Beek aan de Alde Weteringweg in Beek, maar vanmiddag was dan eindelijk de officiële opening van het gebouw. Dit gebeurde door wethouder Leidy van der Aalst, die samen met de oprichter van de vereniging, Edwin Steenmans, mocht proberen om een fles champagne kapot te gooien. Ze gooiden allebei goed en dhr. Edwin Steenmans gooide zelfs de fles omver, maar het lukte hen niet om de fles te breken. Daarna deden de jonste leden van de vereniging een poging, waarbij het Ryan van Heumen, onder toeziend oog van alle genodigden en zijn opa, Frans van Heumen, de voorzitter van de vereniging, de fles kapot gooide. De gemeente Ubbergen is weer een prachtige sportaccomodatie rijker. zie de foto’s