20 januari 2010

Burgemeester Wilbers leest voor uit Wiebelbillenboogie.

Op veel basisscholen en peuterspeelzalen in Nederland zijn vandaag de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Tien dagen besteden peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, basisscholen en bibliotheken en boekhandels extra aandacht aan voorlezen. In Ooij begon peuterspeelzaal "’t Ooijevaartje" met een ontbijt voor de peuters, waarna burgemeester Paul Wilbers uit het De wiebelbillenboogie van Guido van Genechten, gekozen tot prentenboek van het jaar, voorlas. Ook het bijbehorende wiebelbillenboogiedansje werd meerdere malen met veel plezier gedaan gedaan. En na afloop was er voor iedereen een speciaal olifantenkoekje. zie de foto’s.

Facebooktwitterlinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.