19 januari 2010

Bart mist zijn pager

Bart Engelen uit Leuth mist sinds zaterdagavond zijn pager. Een pager is een apparaatje, waarmee de P2000 berichten van de brandweer en ambulance kunnen worden opgevangen. Het apparaat lag bij de ingang van de Vriendenkring tijdens de pronkzitting van de CV De Sokkenummers onder toezicht van de muntenverkoper. Nadat de meeste bezoekers weg waren wilde Bart zijn pager weer bij zich steken, maar toen bleek de pager te zijn verdwenen. Waarschijnlijk heeft iemand gedacht dat het apparaatje van hem was en heeft het bij zich gestoken. Bart zou het erg op prijs stellen als hij de pager weer terug zou krijgen. Afgeven kan bij hem thuis in Leuth of even door de brievenbus. Of even reageren via deze site, info@henkbaron.nl, zodat dezerzijds het apparaat kan worden terug gebracht.