16 januari 2010

Brand Esdoornstraat Beek

Vrijdagavond rond 18.50 uur werd de vrijwillige brandweer van Ubbergen gewaarschuwd voor een brand in een schuur aan de Esdoornstraat 16 te Beek. Ter plaatse bleek de garage, annex schuur naast de woning in brand te staan. Omdat in de garage o.a. een vat met olie stond, dat ook in brand was geraakt, bleef het een hardnekkig vuur, waar geruime tijd over gedaan werd om het geheel te blussen. De brandweer had het verder goed onder controle. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De bewoner ontdekte het vuur zelf en kon nog net op tijd zijn auto uit de garage halen. De garage zelf moet als verloren worden beschouwd. zie de foto’s.


Vrijdagavond rond 18.50 uur werd de vrijwillige brandweer van Ubbergen gewaarschuwd voor een brand in een schuur aan de Esdoornstraat 16 te Beek. Ter plaatse bleek de garage, annex schuur naast de woning in brand te staan. Omdat in de garage o.a. een vat met olie stond, dat ook in brand was geraakt, bleef het een hardnekkig vuur, waar geruime tijd over gedaan werd om het geheel te blussen. De brandweer had het verder goed onder controle. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De bewoner ontdekte het vuur zelf en kon nog net op tijd zijn auto uit de garage halen. De garage zelf moet als verloren worden beschouwd. zie de foto’s.