14 januari 2010

Delsink Schilderwerken in Ooij.

Sinds 1 juni 2009 is Michel Delsink uit Ooij met zijn bedrijf Delsink Schilderwerken gestart als zelfstandig schilder. Na 16 jaar bij de fa. Burghouts in Nijmegen en bijna 8 jaar bij van Haaren Schilders in Millingen aan de Rijn te hebben gewerkt, vond hij de tijd rijp om voor zich zelf te beginnen. Alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerk, alsmede het plaatsen van glas en isolatieglas, behoren tot zijn specialiteiten. Ook betonrot kan door hem worden aangepakt. Zijn werkzaamheden worden vanuit Ooij, 6576 BX, Karperstraat 11 geregeld en hij is telefonisch te bereiken onder nummer 06-55785172. E-mailadres Delsink@hotmail.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.