5 december 2009

Sinterklaas bij Mijn Harlekijn in Leuth

Al vroeg in de ochtend zijn de medewerksters van kinderdagverblijf Mijn Harlekijn druk in de weer. Het is al dagen groot nieuws, Sinterklaas zal ondanks zijn drukke programma het kinderdagverblijf bezoeken. Rond half tien druppelen de eerste kinderen met hun boers, zussen en ouders binnen. Na een kop warme chocolademelk met wat lekkers, laten de kinderen van Mijn Harlekijn horen hoe goed zij kunnen zingen. Luidkeels komen alle Sinterklaasliedjes voorbij. Dan komen plots twee pieten op een step het kinderdagverblijf binnen gereden. De kinderen van Mijn Harlekijn leren deze pieten hun eigen bedachte

pietendans! De voetjes gaan van de vloer. Dan komt de goede man binnen en mogen alle kinderen stuk voor stuk bij Sinterklaas komen om een cadeautje op te halen. De tijd vliegt voorbij en dan moet de Sint alweer weg. Hij heeft nog een drukke dag en avond voor de boeg. Wat was het een feestje!! Bedankt Sinterklaas, de pieten, de leidsters en natuurlijk alle kinderen en ouders van Mijn Harlekijn. zie de foto’s