1 december 2009

Inbraak Horeca bedrijf de Vink in Ooij

De afgelopen nacht rondom de klok van 04.00 uur is er ingebroken in het horecabedrijf De Vink aan de Koningin Julianlaan te Ooij. De daders zijn het pand binnen gekomen door verbreking van het slot van de cafetaria, waarna ze achter de cafetaria een muurkluis van de muur gerukt hebben. Met behulp van een door hen meegebrachte rode steekwagen werd de kluis vervolgens naar buiten gebracht en vervoerd langs het `Eendengat` richting Prinses Beatrixstraat. Daar werden ze opgemerkt door een oplettende bewoner, die aan het werk moest. Ze lieten vervolgens de kluis en de steekwagen achter en zijn gevlucht. De politie Gelderland-Zuid, die snel ter plaatse was, heeft hen nog niet kunnen traceren. Wel bleek, dat de rode steekwagen diezelfde nacht was ontvreemd van het afgesloten terrein van de Spar aan het Reiner van Ooiplein. Daar heeft men de steekwagen over het hoge hek getild. Verder wordt er niets vermist. Duidelijk is in ieder geval dat hier geen `onbekenden` aan het werk geweest zijn. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en roept getuigen op zich te melden op telefoonnummer 0900/8844. zie de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.