16 november 2009

Peter Jurjus nieuwe prins bij de Cavalieren.

Proclamatie de Cavalieren in Beek. Zaterdag 14 november 2009 was er weer de Proclamatie in Beek van de Cavalieren. Het was een druk bezochte avond. Veel verenigingen uit de omgeving waren van de partij. Er waren diverse optredens. Dit jaar werd het Ubbergs volkslied gezongen door Jos Peters. Prins Stanley de Goeije Foute met zijn pages werden bedankt voor het geslaagde en gezellige carnaval van het afgelopen jaar. Daarna volgde de act voor de nieuwe prins, wie zou het dit jaar zijn. Vele namen uit de lijst waren te horen.
Voor velen onverwacht was het Peter Jurjus". Hij luistert naar de naam Peter Post met zijn pages Marleen en Madelon. Zijn motto luidt: "Of je met Carnaval nu feest of host, doe het samen met Peter Post! Het wordt vast en zeker een gezellige carnaval met de nieuwe prins en zijn pages en niet te vergeten de adjudanten.zie de foto’s van Willy Bos.